OLETKO VOITTAJA ?

... ja tiedät, mitä haluat sekä toimit sen mukaan.

OLETKO HÄVIÄJÄ ?

... etkä tiedä, mitä haluat tai et toimi sen mukaan mitä haluat, vaan joudut pelinappu- laksi muiden peleihin.

LUE LISÄÄ KIRJASTA !

... ja opit muuttamaan tulevaisuutesi suunnan.

Takakansi

Nyky-yhteiskunnasta saamme tietoa, virikkeitä ja toimintamahdollisuuksia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Konkreettinen ajankäyttö on suuri haaste, sillä kukaan ei voi eikä ehdi kaikkea, mitä haluaisi ja pitäisi tehdä.

Osallistumme moniin aktiviteetteihin eli peleihin konkretisoimatta, mitä oikeastaan olemme tekemässä ja miksi. Aikaa ja energiaa uhrataan usein aivan tarpeettomiin, vahingollisiin tai toivottomiin peleihin. Väärään peliin osallistuminen tai väärällä strategialla pelaaminen aiheuttaa tavallisesti kärsimystä ja vahingoittaa sekä kehoa että sielua.

Yleinen pahoinvointi, psyykkiset ongelmat, turhautuneisuus, yleinen levottomuus ja stressi ovat ongelmia, jotka hitaasti mutta varmasti ilmenevät ei-toivotuilla tavoilla kehossa. Näin myös sielu joutuu kärsimään, kun se osallistuu peleihin.

Meidän on analysoitava valitsemiamme pelejä, pelitovereita, pelistrategioita ja kehoa sekä sitä, miten sielumme suhtautuu pelaamiseen. Meidän on myös toimittava ajoissa, jotta saamme aktiivisen roolin omissa peleissämme. Muuten saatamme helposti päätyä pelkäksi objektiksi, joka harhailee yhteiskunnan suurissa tai vahvojen toimijoiden peleissä.

Tavoitteenamme on kehittää kaunis sielu kauniissa kehossa ja samalla osallistua sellaiseen toimintaan, joka sopii meille itsellemme.